Samen groeien.
Wel zo gezellig

Persoonlijke ondersteuning van jouw dagelijkse activiteiten,
jouw vaste assistente, op de hoogte en ter zake kundig.

Sluit je aan bij Consortae

Consortae’s klanten doen bijzondere en unieke dingen en willen daarom graag samenwerken met bijzondere Virtual Assistants. Onze klanten zijn professionals die wij op een professionele en terzake kundige wijze ondersteunen bij hun activiteiten. En heb je genoeg van het dagelijkse heen-en-weer gereis naar dat anonieme kantoor. Neem het heft in eigen hand en sluit je als zelfstandig PA aan bij Consortae. 

Wij zijn op zoek naar professionele PA’s die (weer) zelf de baas willen worden over hun eigen carriëre. Je werkt zelfstandig en kunt altijd rekenen op het netwerk van collega Consortae PA’s voor achtervang en expertise. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden in het Consortae PArtner programma te bespreken. Sluit je dan aan bij het netwerk van Consortae PA’s en profiteer van de voordelen. Je werkt samen met fijne en ervaren ‘collega’s’ die de continuïteit van jouw dienstverlening garanderen en waarop je kunt terugvallen als je eens specifieke expertise nodig hebt. Natuurlijk maak je ook gebruik van Consortae’s IT- en telecom infrastructuur en backoffice faciliteiten. 

Heb je minimaal 7 jaar ervaring als secretaresse of Virtual Assistant en een HBO werk- en denkniveau? Dan komen wij graag met je in contact.

Sluit je aan bij Consortae

Geïnteresseerd in een Virtual assistant?

Heb je nog vragen of zie je een Consortae Virtual Assistant wel zitten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of email adres.

Schrijf ons:

Bedankt! Uw bericht is verstuurd.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nog eens.